Tuotemyynti myymälässä, Sauriontie 1, Ylöjärvi. Syksyn 2021 aukioloajat: la 27.11. klo 10-15, su 28.11. klo 10-15, la 11.12. klo 11-14 ja la 18.12. klo 11-14.
TILAA NYT UUTUUSKIRJAT! Tarinoita Ylöjärveltä ja vähän muualtakin hintaan 35 € ja Ylöjärvi laulaa hintaan 25 €.
Nettikaupasta löytyy myös Lapsuuteni Soppeenmäki -kirja hintaan 30 € sekä Fröökynän kahvi ja Fröökynän keittokirja yhteishintaan 27 €.
Ylöjärvi-Seura, logo

Ylöjärvi-Seura on vuonna 1953 perustettu kotiseutu­yhdistys

Kotiseutuyhdistyksen tavoitteet:

• Herättää kotiseudun väestössä elävää mielenkiintoa ja harrastusta Ylöjärven menneisyyteen sekä kotiseudun kaikinpuoliseen kehittämiseen, ottaen huomioon omat paikalliset erityispiirteet.
  • Työskennellä kotiseudulla sen arvokkaan kansanperinteen esiin vetämiseksi, vaalimiseksi ja kehittämiseksi.
  • Löytää, esittää ja tukea toimenpiteitä Ylöjärven historian ja kotiseudullisen huollon hyväksi.

Ylöjärvi-Seuran toimintaa koordinoi hallitus. Sen aktiivisia toimikuntia ovat valokuva-, retki- ja naistoimikunta. Seura järjestää kotiseutuiltoja ja retkiä, joissa tutustutaan kaupungin nähtävyyksiin ja historiaan.

Ylöjärvi, historia, kansanperinne, kehittäminen, tapahtumat, tilaisuudet, retket, kerhot

Toimintaa ja tapahtumia vuonna 2021

• 28.4. Vuosikokous sähköisenä klo 18. Tervetuloa jäsenet!
  • 20.5. Siivoustalkoot Ylöjärvellä
  • 5.11. Syyskokous klo 18.00
  • 11.11. kello 18.00 Ylöjärvi laulaa -laulukirjan julkistamis- ja yhteislaulutilaisuus Sauriolla
  • 14.11. klo 10.00 Ylöjärvi-Seuran kirkkopyhä
    • Ehtoollisjumalanpalvelus Ylöjärven kirkossa – Niilo Rantala, Sari Oksavuori ja Tuomaskuoro.
    • Messun jälkeen ohjelmatuokio ja kirkkokahvit seurakuntakeskuksessa.
    • Suosittelemme kasvomaskin käyttämistä.
    • Ajankohtaisen tiedon ja koronaohjeistukset, sekä tilakohtaiset osallistujarajoitukset löytyvät seurakunnan nettisivuilta: www.ylojarvenseurakunta.fi.
  • 10.-12.12. Joulu Saurio
    • Ylöjärvi-Seura ja Kulttuuriosuuskunta Saurio järjestävät joulumyyjäiset Sauriolla (Sauriontie 1), pe 10.12. klo 16-20, la 11.12. klo 11-15 ja su 12.12. klo 11-15.
    • Myyntipaikan hinta, 3 päivää: Sisällä 20 € (sis. myyntipöydän) ja ulkona 10 € (tuo oma myyntipöytä).
    • Paikkavaraukset ylojarviseura(at)gmail.com, maanantaihin 22.11.2021 mennessä.

Koronapandemian vuoksi kaikkia tälle vuodelle kaavailtuja tapahtumia ei ole voitu toteuttaa. Mm. suositut tilaisuutemme Vikelän Myllyllä heinäkuussa ja Räikän tulet Räikän rannassa syyskuussa jouduttiin perumaan tänäkin vuonna.

Muu toiminta
Tuotemyyntiä Seuran myymälässä, Sauriontie 1, Ylöjärvi ja seuran nettikaupassa
  • Tervetuloa kaupoille Sauriolle.
    • Syksyn 2021 aukioloajat: la 27.11. klo 10-15, su 28.11. klo 10-15, la 11.12. klo 11-14 ja la 18.12. klo 11-14.
  • Uutuustuotteita!
    • Nyt myynnissä Ylöjärvi-aiheisia T-paitoja ja mukeja (saatavissa vain myymälästä).

Myymälästä Ylöjärvi-aiheisia tuotteita heti mukaan.

Ylöjärven Muisti -kotiseutuarkisto

Ylöjärven Muisti on Ylöjärvi 150 v -juhlavuoden hanke, jonne tallennetaan Ylöjärven historiaa ja kulttuuria kuvaavaa aineistoa. Arkistoa täydennetään jatkuvasti ja tällä hetkellä (16.8.2021) se sisältää jo yli 10000 dokumenttia, mm. kuvia, videoita, äänitteitä ja asiakirjoja. Löytyykö sinulta sopivaa aineistoa tallennettavaksi? Katso tietoa tallennettavasta aineistosta ja ota yhteyttä. Erityisesti yritysten ja yhdistysten toimintaan liittyvä toimintahistoriatieto on tervetullutta.

Seuraa uutisointiamme myös Facebookissa, menyt.fi -uutispalstalla netissä ja Ylöjärven Uutiset -lehdessä.

Jäsenkirjeet

Yhdistyksellä on myynnissä Ylöjärvi-valokuvin kesä-, talvi- ja jouluaiheisia postikortteja, joita on saatavissa yhdistyksemme "verkkokaupasta" ja paikallisista kukkakaupoista.

Lions Clubi Ylöjärvi luovutti isännänviirin yksinmyyntioikeuden yhdistyksellemme. Myös viirin voit tilata "verkkokaupasta".