Tuotemyynti myymälässä, Sauriontie 1, Ylöjärvi. Syksyn 2021 aukioloajat lauantaisin klo 11-14: 18.9., 2.10., 16.10., 30.10., 13.11., 27.11., 11.12. ja 18.12.
Seuran nettikaupassa nyt mm. Lapsuuteni Soppeenmäki -kirja hintaan 30 € sekä Fröökynän kahvi ja keittokirja yhteishintaan 27 €.
Ylöjärvi-Seura, logo

Ylöjärvi-Seura on vuonna 1953 perustettu kotiseutu­yhdistys

Kotiseutuyhdistyksen tavoitteet:

• Herättää kotiseudun väestössä elävää mielenkiintoa ja harrastusta Ylöjärven menneisyyteen sekä kotiseudun kaikinpuoliseen kehittämiseen, ottaen huomioon omat paikalliset erityispiirteet.
  • Työskennellä kotiseudulla sen arvokkaan kansanperinteen esiin vetämiseksi, vaalimiseksi ja kehittämiseksi.
  • Löytää, esittää ja tukea toimenpiteitä Ylöjärven historian ja kotiseudullisen huollon hyväksi.

Ylöjärvi-Seuran toimintaa koordinoi hallitus. Sen aktiivisia toimikuntia ovat valokuva-, retki- ja naistoimikunta. Seura järjestää kotiseutuiltoja ja retkiä, joissa tutustutaan kaupungin nähtävyyksiin ja historiaan.

Ylöjärvi, historia, kansanperinne, kehittäminen, tapahtumat, tilaisuudet, retket, kerhot

Toimintaa ja tapahtumia vuonna 2021

• 28.4. Vuosikokous sähköisenä klo 18. Tervetuloa jäsenet!
  • 20.5. Siivoustalkoot Ylöjärvellä.
  • Suositut tilaisuutemme Vikelän Myllyllä heinäkuussa ja Räikän tulet Räikän rannassa syyskuussa on jouduttu myös tänä vuonna 2021 perumaan koronan vuoksi.

Koronapandemian vuoksi kaikkia tälle vuodelle kaavailtuja tapahtumia ei voida vielä vahvistaa. Toivottavasti tilanne palautuu normaaliksi mahdollisimman pian.

Muu toiminta
Tuotemyyntiä Seuran myymälässä, Sauriontie 1, Ylöjärvi ja seuran nettikaupassa
  • Tervetuloa kaupoille Sauriolle.
    • Syksyn 2021 aukioloajat lauantaisin klo 11-14: 18.9., 2.10., 16.10., 30.10., 13.11., 27.11., 11.12. ja 18.12.
  • Uutuustuotteita!
    • Nyt myynnissä Ylöjärvi-aiheisia T-paitoja ja mukeja (saatavissa vain myymälästä).

Myymälästä Ylöjärvi-aiheisia tuotteita heti mukaan.

Ylöjärven Muisti -kotiseutuarkisto

Ylöjärven Muisti on Ylöjärvi 150 v -juhlavuoden hanke, jonne tallennetaan Ylöjärven historiaa ja kulttuuria kuvaavaa aineistoa. Arkistoa täydennetään jatkuvasti ja tällä hetkellä (16.8.2021) se sisältää jo yli 10000 dokumenttia, mm. kuvia, videoita, äänitteitä ja asiakirjoja. Löytyykö sinulta sopivaa aineistoa tallennettavaksi? Katso tietoa tallennettavasta aineistosta ja ota yhteyttä. Erityisesti yritysten ja yhdistysten toimintaan liittyvä toimintahistoriatieto on tervetullutta.

Seuraa uutisointiamme myös Facebookissa, menyt.fi -uutispalstalla netissä ja Ylöjärven Uutiset -lehdessä.

Jäsenkirjeet

Yhdistyksellä on myynnissä Ylöjärvi-valokuvin kesä-, talvi- ja jouluaiheisia postikortteja, joita on saatavissa yhdistyksemme "verkkokaupasta" ja paikallisista kukkakaupoista.

Lions Clubi Ylöjärvi luovutti isännänviirin yksinmyyntioikeuden yhdistyksellemme. Myös viirin voit tilata "verkkokaupasta".