Ylöjärvi-Seura

Perinnetallennus

Ylöjärvi-Seuran arkistossa on mm. valokuvia, äänitallenteita ja kirjoja. Valokuvatoimikunta kokoontuu seuran toimistolle yleensä tiistaisin klo 9-12. Olemme kiinnostuneita Ylöjärveä ja sen ihmisiä, rakennuksia, maisemia tms. kuvaavista valokuvista. Voimme kopioida valokuvasi tietokoneelle seuran arkistoon ja ne tulevat näin paremmin dokumentoiduiksi ja säilyvät täten myös jälkipolville. Alkuperäiset valokuvat jäävät omistajalle.

Parikymmentä vuotta sitten perustettu valokuvatoimikunta kerää ylojärveläistä kuva-aineistoa, joka tallennetaan alkuperäiskuvista digitaaliseen tietokantaan. Valokuvien arkistointi kaipaa lisää paikallista kuvamateriaalia säilytettäväksi jälkipolville. Tänään otettu kuva on huomenna historian.

Teimme DVD-tallenteen yhdistyksen perustamiskokouksesta vuodelta 1953. Samoin vuosina 1950-1970 tehdyt henkilöhaastattelut on siirretty C-kaseteilta DVD-muotoon.

Perinnetallennukseen saat yhteyden:

• Postiosoite: Mikkolantie 5, 33470 YLÖJÄRVI