Ylöjärvi-Seura

Ylöjärvi-Seuran toimintaa

Ylöjärvi-Seuran toimintaa koordinoi hallitus. Sen aktiivisia toimikuntia ovat valokuva-, retki- ja naistoimikunta. Seura järjestää kotiseutuiltoja ja retkiä, joissa tutustutaan kaupungin nähtävyyksiin ja historiaan.

Toiminta­a ja tapahtumia vuonna 2020

Ylöjärvi-Seura järjestää tämän vuoden aikana jo tutuksi tulleita perinteisiä tapahtumia, mutta myös jotain uutta on tulossa.

• 16.2. Laskiaistempaus
    • Ylöjärven seurakuntakeskuksella klo 11–15.
    • Ylöjärvi-Seuran naistoimikunta mukana.
  • 26.2. Ylöjärvi 150 vuotta – juhlavuosi videoilla!
    • Leija–kirjastossa esitetään juhlavuoden videoita.
    • Avajaistapahtuma monitoimisalissa ke 26.2.2020 klo 17.30 – 19.00.
    • Videot pyörivät nonstoppina Leijan näyttelytilassa ma 9.3. – la 14.3., kirjaston aukioloaikoina.
    • Tapahtuman järjestävät Ylöjärvi–Seura ja Ylöjärven kaupunginkirjasto.
  • 9.3. Räikän Fröökynän julkistamistilaisuus
    • 37. Räikän Fröökynä julkistetaan Räikällä klo 18–20.
    • Ohjelmaa: Serenadi Räikän Fröökynälle, arpajaiset, muuta musiikkia ja lausuntaa.
  • 16.5. Ylöjärven markkinat
    • Elovainiolla klo 8–15.
  • 13.5. Siivoustalkoot harjulla
    • Tarkemmat tiedot myöhemmin.
  • 6.5. Ylöjärvi-Seuran kevätkokous
    • Kokous alkaa klo 17.00.
    • Jukka Stenius "esiintyy".
Muu toiminta
  • Hanke vuonna 2019: "Ylöjärvi 150 v ja Ylöjärven Muisti"
    • Ylöjärvi täyttää 150 vuotta ja onnittelemme Ylöjärven kaupunkia! Olemme mukana monella tapahtumalla ja Ylöjärven Muisti –hankkeella, jonne voit tarjota alueen historiasta aineistoa. Erityisesti yritysten ja yhdistysten toimintaan liittyvä toimintahistoriatieto on tervetullutta.
    • 10.12. Ylöjärven Muisti -kotiseutuarkisto on avattu
      Arkistoa täydennetään jatkuvasti ja tällä hetkellä se sisältää jo yli 4600 dokumenttia, mm. kuvia, videoita, äänitteitä, asiakirjoja sekä muuta aineistoa. Löytyykö sinulta sopivaa aineistoa tallennettavaksi? Katso tietoa tallennettavasta aineistosta ja ota yhteyttä.
    • Yhteydenotot: digi.ylojarviseura(at)gmail.com tai 044 981 5659.
    • ylojarvenmuisti.ylojarviseura.net
      ylojarven-muisti-logo

• Järjestetään valokuvanäyttelyitä eri kohteissa ja Keitaan kuvanäyttelyitä, perinnetallennus.
  • Tuotemyynti tapahtumissa sekä verkkosivun kautta jatkuu ja uusi Räikän Fröökynän myyntipiste yhdistyksen tuotteille.
Seuraa uutisointiamme myös Facebookissa, menyt.fi -uutispalstalla netissä ja Ylöjärven Uutiset -lehdessä.

Jäsenkirjeet