Ylöjärvi-Seura

Ylöjärvi-Seuran toimintaa

Ylöjärvi-Seuran toimintaa koordinoi hallitus. Sen aktiivisia toimikuntia ovat valokuva-, retki- ja naistoimikunta. Seura järjestää kotiseutuiltoja ja retkiä, joissa tutustutaan kaupungin nähtävyyksiin ja historiaan.

Toiminta­a ja tapahtumia vuonna 2020

Ylöjärvi-Seura järjestää tämän vuoden aikana jo tutuksi tulleita perinteisiä tapahtumia, mutta myös jotain uutta on tulossa.

HUOM! Pandemian vuoksi muutoksia seuraaviin tilaisuuksiin ja tapahtumiin

• 6.5. Ylöjärvi-Seuran kevätkokous
    • Sähköinen Zoom-kokous alkaa klo 18.00. Jäsenille lähetetty kutsu.
  • 16.5. Ylöjärven markkinat
    • Peruttu pandemian vuoksi.
  • 13.5. Siivoustalkoot harjulla
    • Siirretty syksyyn. Ajankohta tarkentuu myöhemmin. Kevätsiivousta toivomme joka tapauksessa!
  • Vikelän myllyn kotiseutuilta ja Räikän tulet ovat tältä vuodelta perutut.
  • 8.11. Ylöjärvi-Seuran kirkkopyhä
Muu toiminta

Ylöjärven Muisti -kotiseutuarkisto

• Ylöjärven Muisti on Ylöjärven 150 -juhlavuoden hanke, jonne tallennetaan Ylöjärven historiaa ja kulttuuria kuvaavaa aineistoa. Arkistoa täydennetään jatkuvasti ja tällä hetkellä se sisältää jo yli 6000 dokumenttia, mm. kuvia, videoita, äänitteitä ja asiakirjoja. Löytyykö sinulta sopivaa aineistoa tallennettavaksi? Katso tietoa tallennettavasta aineistosta ja ota yhteyttä. Erityisesti yritysten ja yhdistysten toimintaan liittyvä toimintahistoriatieto on tervetullutta.
  • Yhteydenotot: digi.ylojarviseura(at)gmail.com tai 044 981 5659.
  • ylojarvenmuisti.ylojarviseura.net
    ylojarven-muisti-logo

• Järjestetään valokuvanäyttelyitä eri kohteissa ja Keitaan kuvanäyttelyitä, perinnetallennus.
  • Tuotemyynti tapahtumissa sekä verkkosivun kautta jatkuu ja uusi Räikän Fröökynän myyntipiste yhdistyksen tuotteille.
Seuraa uutisointiamme myös Facebookissa, menyt.fi -uutispalstalla netissä ja Ylöjärven Uutiset -lehdessä.

Jäsenkirjeet